субота, 2. мај 2015.

Evelin 8in1 lak

Ćao devojke. :-*
Ne znam koliko ste i koliko vas je upoznato sa Eveline proizvodima za nokte... Neke od vas su čule a neke i probale. Ja sam probala i moram da vam priznam, obzirom da sam godinama svirala klavir i sekla nokte do živaca, imala sam velikih problema sa zanokticama, listanjem, slabim rastom ( jednom rečju užasni nokti), poprilično sam zadovoljna... Ne, ne, ne... Prezadovoljna.

Prvi Evelin proizvod za nokte sam dobila na poklon, iz Lilly-ja. Promrmljah u sebi: "ma ni to mi neće pomoći" jer sam zaista svašta probala. Rasli su oni i pre Evelina, da se ne lažemo, ali malo narastu, jedan se zakine i ode mast u propast, pa se listaju i bili su mi nekako gipki, mogla sam da ih savijuckam pomalo :-D , prozračni, onako anemični...

Namazah ja danas, sutra, pa i onaj dan posle sutra :-D i tako u krug... Posle jedno mesec dana sam pocela da primećujem razliku. Manje zanoktica, malo su očvrsnuli, nisu se toliko listali, čak mi se učini da su mi i brže narasli. Od mog prvog Eveline mazanja je prošlo skoro godinu dana. Pocela sam sa 8in1 total action. Reč je o tretmanu za regeneraciju i rekonstrukciju noktiju.





             


Nokti su mi se oporavili, nesmetano su rasli, dobili su neku glatku strukturu bez onih upornih linijica, izgledali su uredno i zdravo (što je i najbitnije) i to samo posle 3-4 nedelje korišćenja. 

Procedura je vrlo jednostavna, mažu se 4 sloja (svaki dan po jedan sloj) i kada namažete i taj poslednji,  sutradan skidate sve pa jovo-nanovo, 1,2,3,4, skidaj, 1,2,3,4, skidaj... Oprez! Bitno je da poštujete ovo uputstvo ako imate nokte kao sto sam ja imala i opisala gore. Zašto? Ja sam pročitala na nekom forumu predlog xy devojke da se mogu mazati sva četiri sloja isti dan, ukoliko ste u škripcu sa vremenom i ne možete baš svaki dan da lakirate nokte i sušite ih. Ja se napravih pametna i uradih tako. U pola noći sam ustala iz kreveta da skidam to jer su me nokti toliko boleli i pekli da nisam mogla da izdržim. Dakle, ne zaobilazite uputstvo!

Ako volite lakove u boji, zarad lepih noktij odrecite ih se na tih mesec dana, isplatiće vam se. Iako na slici izgleda kao da je bele boje, na noktu je svetliji, nešto izmedju beličaste i bež boje. Srednje je gustine, a suši se za svega 5 minuta, bez preterivanja.



          
         


Obzirom da radi posao, cena mu je pristupačna, u Lilly-ju ga možete kupiti za 275 dinara, a u DM-u za 300 din.
Moji nokti danas izgledaju ovako:




Koristila sam i ostale Eveline lakove, ali o njima neki drugi put. :-*



 

2 коментара:

  1. nisam probala ali imam u planu :)
    zelim ti puno uspeha sa blogovanjem, i ja sam relativno "sveza" u tome pa se nadam da cemo se medjusobno podrzavati <3 :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti punoTedy, takodje I tebi... A sto se podrske tice, racunaj na meeeneeee :-* <3

      Избриши